Foto: Florbal Chomutov
Chomutov

Chomutov – Ženy Florbalu Chomutov pokračují ve své historické sezóně. Po výborné základní části, kde se umístily na skvělém druhém místě, jsou již v semifinále play off a pouhý jeden krok od přímé bitvy o ČEZ Extraligu.

Chomutov měl v předkole volný los, následně v osmifinále play off vyřadil poměrem 2:0 na zápasy rivala z Ústí, když obě utkání zcela ovládl. Ve čtvrtfinále čekala na Severočešky Mladá Boleslav. I tuto sérii dokázal Florbal Chomutov po výhrách 7:3 a 6:3 ovládnout 2:0 na zápasy a poprvé v historii postoupil do semifinále.

Semifinálové boje začne Chomutov v sobotu od 20:00 na půdě nejlepšího celku 1. ligy žen - FBC Dobrušky. Odveta se pak uskuteční v Městské sportovní hale v Chomutově v neděli od 16:00! Série se hraje na dva vítězné zápasy.

FBC Dobruška je kometou 1. ligy žen. Základní část skupiny východ zcela ovládla, když vyhrála všech 22 zápasů! Celková bilance i s play off zní 27 zápasů – 26 výher – 1 prohra v prodloužení. Hráčky Dobrušky tak v 60 minutách nepoznaly v sezóně ani jednu porážku!

Florbal Chomutov spoléhá v letošní sezóně na široký kádr. V základní části ovládla produktivitu Adriana Hýsková, které sekundovaly Laura Vytrhlíková a Viktorie Rázková. Produktivitu obránkyň v celé soutěži si podmanila Petra Malecká. V play off odehrál Chomutov 4 zápasy a nenašel v nich přemožitele. Již deset kanadských bodů nasbírala Laura Vytrhlíková. Pouze o bod méně získaly produktivní Petra Malecká a Adriana Hýsková. Vyřazovací část zastihla ve výborné formě i Simonu Pilíkovou a Veroniku Bímovou.

V Dobrušce čeká na ženy Florbalu Chomutov nejbouřlivější atmosféra v českém florbale. „Pevně věříme, že i v Chomutově dokážete udělat výbornou atmosféru, která požene ženy blíže k historickému finále," vyzývá fanoušky  Kamil Skuhrovec.

Zápas v Chomutově začíná v 16:00. Vstupné je 50 korun.  Více informací na oficiálním Instagramu elitního týmu žen @florbalcvzeny

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru