Řidiče museli hasiči z vozu vyprostit pomocí hydraulického nářadí. Foto: HZS Ústeckého kraje
Chomutov

Chomutovsko – K vážné dopravní nehodě dvou osobních vozů došlo ve středu odpoledne kolem půl čtvrté na silnici 568 vedoucí z I/13 do Kadaně. K nehodě došlo ještě před kruhovým objezdem s odbočkou do průmyslové zóny. Na místě zasahují všechny složky integrovaného záchranného systému. Silnice je zcela uzavřena.

„Podle prvotních informací se při nehodě zranili tři lidé. Hasiči na místě zasahují, brzy zveřejníme více informací," uvedl k nehodě mluvčí HZS Ústeckého kraje Lukáš Marvan.

Informaci upřesnil mluvčí záchranářů Prokop Voleník: „Jednu velmi těžce zraněnou osobu transportuje vrtulník na traumatologii ústecké nemocnice, další zraněný byl transportován do kadaňské nemocnice."

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru