Klášterec nad Ohří – K velkému neštěstí došlo dnes ráno kolem půl sedmé na „třináctce" před Kláštercem nad Ohří (ve směru z Karlových Varů). Osobní automobil tady porazil mladého muže, ten svým zraněním bohužel na místě podlehl.

policie152

„Řidič (58 let) osobního vozidla Kia jel na silnici 1/13 ve směru od Karlových Varů, ke střetu s chodcem (26 let) došlo zhruba tři sta metrů před Kláštercem nad Ohří. Muž měl údajně nečekaně vstoupit do jízdní dráhy vozu, to nyní bude samozřejmě předmětem dalšího vyšetřování," uvádí k nehodě policejní mluvčí Alena Bartošová.

Podle jejích dalších slov řidič nebyl pod vlivem alkoholu, co se zemřelého muže týká, ukáže více až pitva. „U řidiče byla provedena dechová zkouška s negativním výsledkem, u mrtvého muže je nařízena soudní pitva, která kromě příčiny úmrtí upřesní, zda nebyl pod vlivem alkoholu nebo jiných návykových látek," dodává závěrem Bartošová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru