Chomutov – Slušní lidé ještě žijí. Svědčí o tom příběh, se kterým se setkali městští strážníci v Chomutově.

Jak uvedl mluvčí městské policie Vladimír Valenta, v devět hodin večer si jedna žena přivolala hlídku strážníků do Písečné ulice. „Na místě jim pak sdělila, že před jedním vchodem do panelového domu nalezla mobilní telefon značky Samsung. Strážníci si poté přístroj od šestapadesátileté poctivé nálezkyně převzali s tím, že ho další den odvezou na chomutovský magistrát na oddělení ztrát a nálezů. To už ale nemuseli. Následující den v ranních hodinách se skutečného majitele podařilo telefonicky kontaktovat. Ten poté přispěchal na služebnu městské policie v Dřínovské ulici a mobil si s radostí převzal. Ještě dodal, že patří jeho dceři," doplnil Vladimír Valenta.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru