Kadaňsko – K dopravní nehodě došlo v úterý krátce před půl devátou ranní. O kolizi dvou dopravních vozidel jsme vás informovali zde, policie se nyní obrací k případným svědkům události s žádostí o podání svědecké výpovědi.

policie32

„Dne 03. února 2015 v 08:18 hodin došlo na silnici č. I/13 (křižovatka za motorestem Ušák) ke střetu osobního vozidla Škoda Octavia s vozidlem VW Multivan. Řidič Octavie, jedoucí ve směru od Chomutova na Klášterec nad Ohří, začal na předmětné křižovatce odbočovat vlevo, přičemž byl ve stejném okamžiku z levé strany předjížděn Multivanem. Po srážce došlo k vyjetí obou vozidel mimo vozovku," uvádí policejní mluvčí Marie Pivková.

Podle policie se na místě v okamžiku dopravní nehody nacházelo další motorové vozidlo, to jelo právě za odbočující škodovkou. „Žádáme případně svědky, aby zavolali na linku 158 nebo přímo chomutovský dopravní inspektorát (telefon 974 447 251), popřípadě využili email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. a podali svá svědectví k okolnostem této dopravní nehody," dokončuje žádost mluvčí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru