Jirkov – „Posila je potřeba, možnosti čerpat dotace stále narůstají a stejně tak stoupá počet dotací již čerpaných, s nimiž je také práce," vysvětluje starosta Radek Štejnar důvody, pro které jirkovský Městský úřad hledá druhého úředníka, jenž by se měl v budoucnu právě dotacím věnovat.

radnice241

Zájemci o tuto práci se mohou hlásit do konce ledna, nástup se předpokládá v březnu. Podmínkou je maturita nebo vyšší odborné vzdělání a minimálně roční praxe v získávání či realizaci dotací. Jako výhodu posoudí výběrová komise praxi ve státní správě, znalost německého, případně anglického jazyka a řidičský průkaz. Další detaily jsou uvedeny na www.jirkov.cz. Přihláška s požadovanými doklady se zasílá poštou nebo se podává osobně do 30. ledna do 12 hodin na podatelnu Městského úřadu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru