Chomutov - Sociální centrum Kamínek zahájilo svůj provoz v září 2013, až do 31. května příštího roku zde služby v nízkoprahovém centru pro mládež od 15 do 26 let a sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi poskytuje občanské sdružení Světlo Kadaň. „V souladu se zákonem připravujeme výběrové řízení na poskytovatele těchto dvou užitečných služeb od června 2015 dále. Nyní předběžně oznamujeme, že se v lednu se zakázka vyhlásí," sdělil primátor města Jan Mareš.

kamínek2912

V květnu totiž měl končit projekt, díky kterému dotace z Ministerstva práce a sociálních věcí uvedené služby hradila, proto byla smlouva s poskytovatelem služby uzavřena do konce května. Podařilo se však zajistit, aby dotace pokryla provoz až do konce září 2015, další provoz bude ze svého rozpočtu hradit město, případně další možné dotace. Nově se bude soutěžit o poskytování služeb na dobu od června 2015 do konce roku 2018. Předpokládaná hodnota celé zakázky v rozsahu 43 měsíců na obě služby je 13 milionů korun.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru