Chomutov – Není pokaždé vše tak, jak to na první pohled může vypadat. O tom se přesvědčili také strážníci Městské policie, kteří před pár dny zasahovali v ranních hodinách v centru Chomutova. Telefonické oznámení znělo jasně: „Přijeďte prosím do Farského ulice, obnažuje se zde nějaký muž."

kalhoty711

Pouze se převlékal

Tentokrát ale nešlo ani o onanistu či exhibicionistu. Policisté totiž na místě (poblíž OD Chomutovka) zjistili, že to se jen jedna „známá firma", jednašedesátiletý muž bez střechy nad hlavou, převléká z oděvu spacího do oblečení denního. Pravda, ukázal zpola své nahé nohy, nic více se ale nedělo. Aby nebudil další pohoršení, urychlili strážníci jeho činnost a protože měl muž kolem sebe značný nepořádek, nařídili mu ho uklidit. Tím celé ranní extempore skončilo.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru