Chomutov - Technické služby zmodernizovaly a rozšířily lisovací linku. Jak? Vybudovaly novou pojezdovou plochu u lisu, tedy místo, po kterém přijíždějí nákladní vozy. „Ekologie a efektivita jsou hlavní zásady v práci Technických služeb. Nová plocha zajistí větší bezpečí pro zaměstnance a usnadní a urychlí nakládání odpadu z lisu," uvedl náměstek primátora Martin Klouda.

lis2810

Nová pojezdová plocha umožní bezpečnější a pohodlnější nakládání odpadu na vozy. „Stávající plocha nebyla zcela rovná, povrch byl poškozen. Odfrézovali jsme tedy část komunikace a doasfaltovali plochu do roviny," říká provozně-technický náměstek Miroslav Šulta. Vybudování plochy stálo třiatřicet tisíc korun.

Lis pořídily Technické služby loni v létě. Tento stroj lisuje přivezený odpad a tím zmenšuje jeho obsah. Do nákladních vozů, které ho převážejí na skládku, se tak vejde až dvojnásobné množství, čímž samozřejmě klesly náklady na pohonné hmoty a náhradní díly do aut.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru