Chomutov – Zajímá vás, co se aktuálně děje v Ústeckém kraji? Potom si klikněte na nový zpravodajský web www.e-deniky.cz. Portál čerpá ze zpravodajství regionálních on-line deníků a veškeré aktuality přehledně soustředí na jediné místo.

„Jde o logické posílení naší skupiny, kdy nám podobný centralizovaný web dosud chyběl. Je výsledkem naší snahy vyjít vstříc těm čtenářům, kteří mají zájem o rychlé zpravodajství z místa, kde žijí, ale zároveň se rádi podívají na dění v sousedních okresech. Aby nemuseli listovat všemi našimi weby, nabízíme jim nyní i snazší cestu, a to formou zpráv na jediném místě. Všechny naše dosavadní internetové stránky, na které jsou lidé zvyklí, samozřejmě běží dál. Vždyť na nich stavíme naše úspěchy," uvádí Oldřich Hájek, jeden ze zakladatelů projektu regionálních on-line deníků.


Chcete si dát e-deniky.cz mezi své oblíbené stránky na Facebooku? Najdete je zde.


Ty nyní fungují v šesti okresech Ústeckého kraje. Najdete je na adresách www.e-mostecko.cz, www.e-chomutovsko.cz, www.e-teplicko.cz, www.e-lounsko.cz, www.e-usti.cz a www.edecinsko.cz.

V měsíci září zaznamenaly téměř půl milionu návštěv, na Facebooku mají přes dvacet tisíc příznivců. První web byl spuštěn na Mostecku v dubnu 2013, nejmladším členům rodiny „éček", jak se v regionu zeleným zpravodajským portálům říká, je teprve pár měsíců.

"Portál e-deniky.cz je připravený se do budoucna rozšiřovat o zpravodajství z dalších okresů a krajů, máme ambice být jednou společností s celorepublikovou působností. Za rok jsme dokázali pokrýt naším zpravodajstvím téměř celý jeden kraj, a to bez jakéhokoliv investora. Nemyslíme si proto, že jde o nereálnou vizi," dodává Oldřich Hájek.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru