Kadaň – Ti, kdo si na Kadaňsku objednali zboží přes internet a dovézt ho měla zásilková služba PPL, se pravděpodobně dnes buď nedočkají, nebo jim přijde o trochu později. Dodávka zmíněné společnosti havarovala krátce po poledni na kadaňském obchvatu (ve směru na Prunéřov), následky nehody likvidovali hasiči celé odpoledne.

hasičikadaň1510

Co se zdravotního stavu dvaadvacetiletého řidiče týká, ten z bouračky vyvázl naštěstí celkem dobře. „Pacient utrpěl poranění lehčího rázu, po nehodě byl převezen k ošetření na chirurgickou ambulanci kadaňské nemocnice," upřesňuje mluvčí záchranky Pavel Šebesta.

Kromě policistů a lékařů zasahovali na místě také kadaňští hasiči a měli zde doslova plné ruce práce. „Celá akce trvala čtyři hodiny. Bylo tam dost složité vyproštění vozidla, následně se navíc ještě musel veškerý náklad, tedy balíky, zásilky a podobně, přeložit do jiného auta," uvádí velitel hasičů Martin Apolen.

Příčiny a okolnosti nehody budou nyní předmětem policejního vyšetřování.

hasičikadaňa1510

hasičikadaňb1510

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru