Chomutovsko – Zhruba za necelou hodinu se definitivně zavřou volební místnosti a „komisaři" začnou přepočítávat výsledky. Na volby jsme měli téměř dva dny, přesto si lidé nechávají vše na poslední chvíli. Zatímco včera neměly jednotlivé komise (samozřejmě jak kde) tolik práce, dnes k nim vyrazilo o poznání více voličů. A to ne hned ráno, nejvíce lidí začalo chodit kolem poledne.

volby1110

Jako bychom to měli v povaze. Je to pokaždé a ve všech směrech stejné. Příklady z minulosti? 1/ Je potřeba vyměnit řidičáky a máme na to půl roku? Lhůta končí 31. prosincem, vyrazíme na úřad 30. Pak se zlobíme na fronty. 2/ Jedeme na dovolenou a musíme si zařídit pas? To přece stačí pár dní před odjezdem. 3/ Na nákupy vánočních dárků vyrážíme nejraději po patnáctém prosinci. A takto bychom mohli pokračovat dále a dále.

Máme to prostě v povaze. Nic nám neuteče, času dost. A projevilo se to i u voleb. „Včera bylo docela „mrtvo". Dnes po ránu také nic moc, už to vypadalo na velký propadák. Poslední dvě hodiny máme ale plno," usmívá se jeden z členů komise.

A co vy, už jste byli volit?

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru