Kadaň – K bouračce došlo dnes před šestou hodinou ranní v serpentinách nad Kadaní ve směru ze Žatce (poblíž odbočky na Kadaňskou Jeseň). V osobním automobilu Peugeot 306 XR (řidič z Kadaňska – 21 let) cestovala čtyřčlenná posádka, dva z mužů utrpěli lehká zranění.

nehoda88

„Dva z účastníků nehody, muži ve věku 22 a 24 let byli s poraněními lehčího charakteru převezeni na chirurgické oddělení kadaňské nemocnice," upřesňuje mluvčí záchranky Pavel Šebesta.

Nyní už je silnice průjezdná

Na místě neštěstí zasahovaly všechny záchranné složky, tedy kadaňští hasiči, policie i zdravotnická záchranná služba. Co nehodu způsobilo, se doposud neví. Podle prvotních informací se vozidlo na silnici přetočilo přes střechu. „Přesné okolnosti a příčiny jsou nyní předmětem vyšetřování," uvádí policejní mluvčí Marie Pivková a dodává, „v průběhu prvotních šetření byla doprava v místě řízena kyvadlově v jednom pruhu, v současné době je silnice plně průjezdná."

nehodaa88

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru