Chomutov – O jednom z případů jsme vás na našich stránkách informovali uplynulý pátek (celý článek najdete zde). Dnes zveřejnili policisté identikit pachatele a současně žádají veřejnost o pomoc. „Pátráme po totožnosti neznámého muže, který minulý týden na různých místech v Chomutově, nejméně ve čtyřech případech oslovil procházející ženy, obnažil se před nimi a masturboval. Dvě poškozené uvedly, že v ruce držel nůž, agresivní však nebyl," uvádí policejní mluvčí Marie Pivková.

identikit287Popis

„Pachatelem byl muž ve věku 30-40 let, 175-180 cm vysoký, plnoštíhlé postavy s větším břichem, bílé pleti. Oblečen byl do červeného trika a krátkých světlých kalhot, na hlavě měl bílou kšiltovku s nápisem, na očích černé sluneční brýle. Hovořil česky, hlubokým hlasem a neotevíral moc ústa. U sebe měl pánské, pravděpodobně horské jízdní kolo červené barvy s černým nápisem na horní rámové trubce. Kolo bylo vybaveno stojánkem," říká Pivková.

„Informujte neprodleně policii"

Máte o popisované osobě nějaké povědomí? Neváhejte a obraťte se okamžitě na policii. „Žádáme případné svědky, kteří by mohli pomoci objasnit totožnost tohoto neznámého muže, aby zavolali na bezplatnou linku 158 nebo přímo službu kriminální policie a vyšetřování Chomutov 974 433 459, popřípadě mailovou adresu - Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. - . Dále vyzýváme ženy, kterým by se obdobný případ stal, aby o tomto NEPRODLENĚ informovaly policii!" dodává mluvčí.

Proč se zveřejnil pouze jeden případ?

Čtyři případy během jednoho týdne, to je opravdu dost. Možná si položíte otázku, proč policisté zveřejnili pouze jeden jediný... „V rámci probíhajícího vyšetřování se dávaly do kupy veškeré poznatky, probíhaly výslechy, sestavovaly se identikity. Nic nenasvědčovalo tomu, že se mohlo jednat o stejného pachatele," vysvětluje závěrem Marie Pivková.

 

identikita287

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru