Chomutov – Chodit si po bytě nahý, každého věc. Producírovat se na balkoně v „rouše Adamově", to už je možná na pováženou. Onanovat na stejném místě před sousedy..., nechť každý usoudí sám. V každém případě, podobné obvinění včera dopoledne řešili strážníci Městské policie. Bylo to ale slovo proti slovu, protiprávní jednání se tedy neprokázalo.

experiment247

„Přijeďte, soused se chová nevhodně"

Pobuřujícího a pohoršujícího jednání se měl dopustit obyvatel bytu v jednom z „experimentů" na Březenecké. „Kolem deváté hodiny dopolední jsme dostali telefonické oznámení, kdy volající uvedla, že na balkoně vedlejšího bytu se soused chová velmi nevhodně. Údajně tam onanuje," uvádí mluvčí Městské policie Vladimír Valenta.

„Jsem naturista"

Po příjezdu zkontrolovala hlídka inkriminované místo, pán na balkoně sice skutečně byl nahý, podle slov policie se ale nijak více neprojevoval. „Strážníci poté souseda navštívili a sdělili mu, z čeho je podezřelý. Ten tvrdil, že je naturista a chodí nahý po celém bytě. Na balkoně je prý matné sklo, čili nic není vidět. Že by onanoval, absolutně zavrhl," popisuje Valenta a dodává, „žádní další svědci přítomni nebyli, protiprávní jednání se tedy nepodařilo prokázat."

„Pod dekou se nic takového nedělo"

Tím ale hanbatý den neskončil. Již o hodinu později vyjížděla motohlídka do centrálního parku, civilní pracovnice Městské policie tady nahlásila romského onanistu. „Prý leží na zádech, má na sobě deku a jeho pohyby naznačují masturbaci. Třicetiletý muž z řad nepřizpůsobivých posléze strážníkům tvrdil, že se nic takového nedělo. Ani v tomto případě další svědci na místě nebyli, hlídka tedy dotyčného z parku vykázala," zakončuje mluvčí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru