Klášterec nad Ohří - Slovenské uskupení Cigánski Diabli vystoupilo v rámci hudebního festivalu Klášterecké hudební prameny a vysloužilo si zasloužené standing ovations. Spolu s hudebním virtuosem Jaroslavem Svěceným připravili návštěvníkům zahajovacího koncertu jubilejního 10. ročníku festivalu nezapomenutelné kulturní zážitky. Nádvoří zámku v Klášterci nad Ohří doslova praskalo ve švech. Cigánski diabli vystoupili na festivalu již potřetí a vždy se setkali s obrovským úspěchem u publika.

diabli67

Pořadatelé připravili pro diváky velmi atraktivní program i na další festivalové dny, např. na Galavečeru filmové hudby vystoupí mj. dvorní klavírista Karla Gotta Pavel Větrovec, jeden z koncertů se letos poprvé uskuteční v místním letním kině, kde vystoupí s Jaroslavem Svěceným také skupina Jablkoň. Součástí festivalu je i unikátní výstava špičkových houslí z osmi zemí světa.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru