Chomutov – Smutný příběh se odehrál včera kolem třetí hodiny ranní. Strážníky Městské policie zalarmovala mladá žena s tím, že jí před několika minutami nechal bratr na facebooku děsivý vzkaz. „Chci spáchat sebevraždu!"

sebevrah176

Otevřít museli sousedé

Vystrašená sestra udala policistům bratrovo bydliště a zároveň je upozornila, že je psychicky narušený a bohužel odmítá pomoc lékaře. „Do ulice 17. listopadu vyjela neprodleně motohlídka, na místo dorazili také republikoví policisté. V bytě se svítilo, na zvonění ale nikdo nereagoval. Policisty pustili do domu až probuzení sousedé," popisuje noční zásah mluvčí Městské policie Vladimír Valenta.

Sebevražda kvůli nedostatku peněz

S dveřmi do bytu už si muži zákona hlavu lámat nemuseli, byly dokořán. Při prohlídce našli policisté v obývacím pokoji na zemi bezvládně ležícího člověka. „Devětadvacetiletému muži strážníci nahmatali tep a probudili ho. Byl hodně opilý a velmi špatně komunikoval. Uvedl, že sebevraždu chce údajně spáchat kvůli špatné finanční situaci," říká mluvčí.

Zmatený a agresivní

Mladý muž nakonec skončil v péči přivolané záchranné služby. „Strážníci doprovázeli zdravotníky až do nemocnice, „sebevrah" byl dosti zmatený a jevil značné známky agrese," zakončuje Valenta.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru