Chomutov – Návrh nového územního plánu Chomutova je hotový, než jej schválí zastupitelé, má právo se k němu vyjádřit široká veřejnost. „Výsledkem více než dvouleté práce odborníků je nový návrh územního plánu. Je to důležitý dokument města, který stanovuje pravidla jeho dalšího územního rozvoje, proto je důležité, aby se s ním občané seznámili," říká primátor města Jan Mareš.

magistrát205Do 28. května můžete posílat připomínky

Návrh je plně zveřejněný na webu města, v omezeném rozsahu pak ve vstupní budově starobylé radnice na náměstí 1. máje, a to až do 28. května. Do této doby k němu mohou lidé také zároveň zasílat své připomínky. Důležitá informace, veřejné projednání návrhu se uskuteční zítra od 16 hodin v zasedací místnosti chomutovské radnice.

Jak a kam námitky posílat

Námitky a připomínky proti návrhu územního plánu mohou uplatnit vlastníci pozemků a staveb dotčených návrhem řešení, oprávněný investor a zástupce veřejnosti. „Musí je podat písemně s odůvodněním, vymezením dotčeného území a uvést údaje podle katastru nemovitostí dokladující dotčená práva. Nesmí zapomenout na své identifikační údaje a podpis," uvádí Martina Valešová z odboru rozvoje, investic a majetku města.

Adresa pro zasílání: Magistrát města Chomutova, Odbor rozvoje, investic a majetku města, Zborovská 4602, 430 28 Chomutov. Kontaktní osobou je Martina Valešová (tel. číslo: 474 637 438; e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.).

Návrh územního plánu si můžete prohlédnout na tomto odkazu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru