Jirkov - Policisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání po nebezpečném pachateli. Krajští kriminalisté intenzivně pátrají po pachateli, který je podezřelý ze zvlášť závažného trestného činu. Tento muž se v pondělí 5.května kolem sedmé hodiny ranní v Jirkově pokusil sexuálně napadnout nezletilou dívku. Následně byl vyrušen svědkem a z místa utekl. O činu právě informuje krajská policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Ke zranění dívky naštěstí nedošlo. Kriminalisté žádají o pomoc veřejnost, aby v případě jakékoliv informace k osobě pachatele se obrátila na linku 158 nebo na nejbližší policejní služebnu.

Popis pachatele:
Jedná se o muže výšky 180-185 cm, štíhlé postavy, tmavě hnědých až černých vlasů. Na sobě měl světle modrou mikinu s nápisem a kapucí, černé šusťákové kalhoty a černé boty.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru