Měděnec – Velmi rušný začátek dne a scénu jako z akčního filmu zažili dnes v brzkých ranních hodinách obyvatelé horské vesničky Měděnec. Nechyběla loupež, střelba a dopadení pachatele vlastními silami.

policieilu304První noc odnesl lup za pět tisíc

Celý příběh se započal odvíjet v noci z pondělí na úterý. Oblíbenou místní restauraci navštívil během noci nezvaný host a odnesl si cigarety v hodnotě tři tisíce a drobných mincí zhruba za dva tisíce korun. To mu ovšem nestačilo a nabažen úspěchem se další noc do restaurace vrátil.

„Podle mého názoru byl dost sjetej"

„Do objektu vnikl zadním vchodem. Rozštípal nám tady přístupové dveře, zachytilo ho až zabezpečovací zařízení," popisuje spolumajitel vykradené restaurace. „Samozřejmě jsme s mým tchánem na nic nečekali a vyrazili. Kluka, podle mého názoru notně „sjetého", jsme chytili nedaleko na chodníku, zrovna vyběhl z roští. Tvrdil nám, že čeká na autobus. Vzápětí se snažil prosmýknout a vzít čáru," pokračuje okradený muž.

„Je to hlupák"

To už se mu ovšem nepodařilo. Dva varovné výstřely z legálně držené zbraně zloděje (podle námi zjištěných informací třicetiletý muž z Kadaňska) zcela pochopitelně zastavily. Oba muži si pak pachatele pohlídali až do příjezdu policistů. „Zaplaťpánbůh, byl to hlupák. Nemohl přece čekat, že se necháme okrádat jako na běžícím pásu," ulevuje si závěrem hostinský.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru