Chomutov – Spekulovalo se o tom dlouho, většina z nás si něco takového nechtěla ani připustit. Vždyť ještě nedávno se Jaroslav Veverka mladší dušoval, jak budou stát za klubem v jakékoliv lize. Pár minut po prohraném zápase s Kladnem je ale všechno jinak.

veverkaml184Konec?

Šokující zprávu přinesl zpravodajský server idnes. „Mám vyjádření předsedy představenstva (Jaroslava Veverky staršího), že se na 90 procent rozhodl ukončit svoji činnost v Chomutově," oznámil pro idnes Jaroslav Veverka mladší a dodal, „to znamená... konec."

Došla trpělivost

Generální manažer rozhodnutí rodiny také hned zdůvodnil. „Důvod je jednoduchý. Tady se dlouhodobě klade důraz na mládež. V Chomutově se chtělo všechno postavit tak, aby se docílilo extraligy. Po úporném boji a obrovském množství vynaložených peněz a podpory všech věcí okolo se to konečně podařilo. Teď po dvou letech je tady obrovský potenciál v mládeži, ale není ho kde využít. Extraligu zase nemáme. Lidi mají jednu trpělivost, jedny nervy... a těch bylo tolik, že už došly." (zdroj: www.idnes.cz)

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru