Chomutov – Avizovaná referenční jízda do Prahy přinesla své ovoce. Na základě velkého zájmu cestujících se Dopravní podnik Chomutova a Jirkova rozhodl pro znovuzavedení ranního pražského spoje, zrušeného při nedávných redukcích dopravce. „V současné době jsme již požádali dopravní odbor Krajského úřadu o obnovení této linky," říká generální ředitel DPCHJ Jiří Melničuk.

bus164

Lidé si spoj vybojovali

Bez nadsázky se dá asi říci, že tento spoj si lidé doslova „vydupali". Žádná ze změn chomutovského dopravce nepřinesla tolik nevole a negativních reakcí, jako právě odebrání ranního spojení s hlavním městem. O oblíbenosti a potřebnosti svědčí také zájem v případě avizované referenční jízdy. „Byla naplněna do posledního místa. Tři přihlášení se sice nakonec nedostavili, tak jsme na autobusovém nádraží v Chomutově mohli nabrat ještě náhradní cestující," podotýká Iveta Králová z DPCHJ a.s. Během cesty se diskutovalo o stávajících změnách v jízdním řádu a dalších perspektivách či potřebách přepravovaných lidí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru