Chomutov – Policisté se obrací na veřejnost se žádostí o pomoc při hledání osmapadesátiletého Františka Čonky z Chomutovska. Poznávací znamení: celý trup a ruce má potetované (převážně se jedná o motivy žen), záda má pak ozdobena motivem ďábla s netopýřími křídly.

čonka313aMařil výkon, nechtěl do „lochu"

Na hledaného vydal Okresní soud Cheb příkaz k dodání do výkonu trestu odnětí svobody na dobu čtyř měsíců, neboť byl pravomocným rozsudkem uznán vinným ze spáchání přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Toho se dopustil tím, že po převzetí výzvy k nastoupení předchozího trestu odnětí svobody tento trest nenastoupil a musel být do výkonu trestu dodán policií," říká policejní mluvčí Marie Pivková.

Popis hledaného

František Čonka je 165 centimetrů vysoký, hubené postavy. Má šedé prořídlé vlasy česané dozadu, šedomodré oči, velký pokřivený nos a masivní vysunutý spodní ret. Hledaný má podle policie nebezpečnou násilnickou povahu a proto není záhodno se ho pokoušet zadržet. V posledních letech se zdržoval převážně ve městě Chebu.

Kdo něco ví, nechť volá 158

Policie žádá občany, aby veškeré informace k hledané osobě sdělili na linku 158, případně nejbližší služebně Policie České republiky," dodává ještě mluvčí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru