Jirkov – K události došlo před necelou hodinou a půl v ulici Červenohrádecká v Jirkově. Zasahujícím hasičům tady byl nahlášen požár bytu ve čtvrtém patře panelového domu, na místo vyrazili dobrovolníci z Jirkova a chomutovští profesionálové.

hasiči253Hořel koberec na záchodě

V bytě samotném záchranáři zjistili, že tentokrát mají štěstí na své straně. „Hořel, či už spíše jen doutnal, kobereček na toaletě. Všude byla spousta dýmu, oheň ale naštěstí neměl přístup vzduchu a proto nedošlo k mnohem větší tragédii," popisuje situaci jeden z hasičů a pokračuje, „příčinu požáru určí až další vyšetřování."

„On neví? Určitě tam hulil"

Co požár způsobilo, tedy zatím není známo, podle očitých svědků se ale vysvětlení nabízí samo. Čtyřiačtyřicetiletý nájemník inkriminovaného bytu prý není žádný beránek a problémy s ním, převážně alkoholového charakteru, jsou na denním pořádku. Opilý byl ostatně i dnešní večer, hasičům ale tvrdil, že za nic nemůže a vůbec netuší, jak se to mohlo stát. „Viděl bych to tak, že si na záchodě zahulil, vajgla hodil někam pod sebe a pak už to šlo samo," přemýšlí jeden ze svědků.

Sousedé byli hodně naštvaní

Tvrzení alkoholika o vlastní nevině ostatně nevěří ani sousedé. Dnešní večer pohár trpělivosti přetekl, představa toho co všechno se mohlo stát, obyvatele domu vážně naštvala. „Je to tak. Emoce byly opravdu veliké, pán si vyslechl hodně slov. Vášně dokonce museli krotit policisté," dodává ještě hasič.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru