Lounsko /Lubenec - Při pouhém pohledu na důsledky lubenecké nehody se svíral žaludek i ostříleným záchranářům. K tragédii došlo dnes dopoledne kolem jedenácté hodiny na hlavním tahu silnice I/6 Karlovy Vary-Praha. Srážku kamionu a dodávky tři lidé nepřežili, další dva skončili v péči lékařů.

nehodalubenec253

Řidič náklaďáku bez zranění

„Bohužel, při dopravní nehodě kamionu a dodávky Mercedes Benz Viano došlo k úmrtí tří osob. Dvě ženy a jeden muž zemřeli na místě, dvě další osoby skončily v péči záchranářů," uvádí policejní mluvčí Jaromíra Střelcová. Podle dosavadních informací jelo všech pět osob právě v dodávce. „Řidič kamionu vyvázl z nehody bez zranění. Okolnosti a příčiny nehody budou nyní předmětem dalšího vyšetřování," dodává Střelcová.

Na místě zasahují čtyři hasičské jednotky

K obrovskému neštěstí vyjeli téměř okamžitě i hasiči. „U nehody zasahují jednotky HZS ÚK ze stanic Podbořany, Žatec, dobrovolná jednotka z Lubence a jednotka HZS Středočeského kraje z Rakovníka. Přiletěly také tři vrtulníky letecké záchranné služby," říká mluvčí hasičů Lukáš Marvan.

Policie silnici uzavřela

V současné době je komunikace v obou směrech uzavřena, objízdnou dopravu zde řídí policisté. Kdy dojde k obnovení provozu, se zatím neví.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru