Žatecko – Zraněná řidička, přeražený strom a osobní vůz na střeše, to je smutný výsledek dopravní nehody, ke které došlo před pár hodinami na silnici č. 250 u Bítozevsi ve směru na Výškov.

titul

K ošklivé havárii došlo kolem sedmnácté hodiny, za volantem Škody Fabie seděla teprve devatenáctiletá řidička. Její vůz přerazil u krajnice stojící strom a skončil uprostřed silnice na střeše. Na místě zasahující lékaři záchranné služby transportovali mladou dívku do Traumacentra Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem. „Pacientka naštěstí utrpěla pouze lehká zranění," přináší pozitivní zprávu mluvčí ústecké záchranky Pavel Šebesta.

Bez alkoholu

„Příčina nehody je nyní předmětem dalšího vyšetřování. Zatím můžeme pouze potvrdit, že v ní žádnou roli nesehrál alkohol. Provedená dechová zkouška byla negativní," říká policejní mluvčí Alena Bartošová.

K nehodě vyjížděli také žatečtí hasiči, ti po svém příjezdu provedli zajištění vozidla proti vzniku požáru a úklid následků celé havárie.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru