Chomutov – Slunečné počasí přilákalo v prvních osmi týdnech letošního roku do Podkrušnohorského zooparku výrazně více návštěvníků než v letech předchozích, největší česká zoologická zahrada tak mohla právě dnes přivítat a odměnit jubilejního návštěvníka. Cestu za zvířátky si doposud našlo neuvěřitelných deset tisíc lidí.

zooparkjubilant1

Štěstí se usmálo na maminku z Jirkova

Šťastnou obdarovanou se stala paní Lenka Štěrbová z Jirkova. Do zooparku přišla krátce po poledni na pravidelnou „kočárkovou" procházku s dcerou Haničkou. „Chodíme sem téměř denně, moc se nám tady líbí. Za dnešek mám obrovskou radost, nikdy jsem zatím nic nevyhrála," usmívá se paní Štěrbová, která si kromě gratulace od ředitelky Ivety Rabasové odnáší malou pozornost v podobě sběratelského alba na mince.

„Spokojení návštěvníci jsou odměnou za naši usilovnou práci, a pokud si s teplejším počasím vyberou pro procházku právě zoopark, moc nás to těší," říká ředitelka zoo.

Když klima dovolí, odstartuje sezona o měsíc dříve

Další skvělou zprávou je, že pokud se počasí bude i nadále vyvíjet stejně příznivě, odstartuje zooparková jarní sezóna o měsíc dříve než bývá obvyklé. „Návštěvníci by tak mohli využít všech atrakcí už od poloviny března, kdy zoopark zahájí pravidelné projížďky Lokálkou Amálkou či komentované krmení vybraných druhů zvířat," potvrzuje mluvčí Martina Pelcová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru