Kadaň, Žatec - Nové transfuzní pracoviště bylo v minulých dnech otevřeno v žatecké městské nemocnici. Investice si vyžádala dva a půl milionu korun. Centrum je „společným podnikem" žatecké a kadaňské nemocnice. Ta financovala vnitřní vybavení centra včetně technologií.

Na toto transfuzní centrum čekali dárci krve, nejenom ze Žatce, ale z celého regionu, kteří často darovali krev v Mostě, v Kadan či v Lounech.

Podle starostky Žatce Zdeňky Hamousové je městská nemocnice významným zdravotnickým zařízením na Lounsku, má dobrý realizační tým a rozvíjí se. Transfuzní centrum je toho důkazem.

„Přestože žatecká nemocnice není příspěvkovou organizací kraje, plní velmi důležitou roli v krajské síti zdravotnické péče. S touto nemocnicí počítá i koncepce zdravotnictví, kterou v pololetí dokončíme,“ řekl náměstek hejtmana Stanislav Rybák.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru