Chomutov – Řidiči pozor!!! Od následujícího pondělí, tzn. 10. února, bude zahájena oprava mostu na Blatenské ulici v Chomutově. Rekonstrukce se samozřejmě neobejde bez dopravních omezení a podle slov investora (Ředitelství silnic a dálnic) potrvá půl roku.

most

Na „třináctce" pouze ve dvou pruzích

K prvním dopravním omezením by mělo dojít již během dneška a zítřka. Ty se dotknou jak komunikace vedoucí pod mostem (Blatenská), tak silnice nahoře (1/13). Tady bude provoz zúžen ze čtyř na dva pruhy.

„Bude se pracovat po polovinách"

„Most na Blatenské ulici vykazuje havarijní stav. Musí se opravit celá nosná konstrukce i záchytný systém na mostě," vysvětluje mluvčí Ředitelství silnic a dálnic Nina Ledvinová. „Oprava bude probíhat po polovinách mostu, na jedné straně se bude pracovat, na druhé se bude jezdit v režimu 1+1 i s trolejbusovou dopravou a následně se to pak prohodí. Rekonstrukce by měla trvat zhruba půl roku, objízdné trasy nejsou stanoveny," dodává ještě mluvčí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru