Kadaň - Do stromu narazil dnes ráno řidič na silnici mezi Kadaní a Prunéřovem. Skončil v péči lékařů. Na místě museli zasahovat hasiči. Mezi Jirkovem a Chomutovem zase ještě předtím havaroval muž z Jirkova. Byl opilý.

Hasiči dostali hlášení o dnešní ranní nehodě v 6.23 hodin. K havárii došlo za viaduktem mezi Kadaní a Prunéřovem. Na místo hned vyjela jednotka profesionálních hasičů ze stanice Klášterec nad Ohří. "Osobní auto narazilo do stromu. Zraněného řidiče odvezla Zdravotnická záchranná služba. Hasiči odpojili akumulátor a zamezili úniku provozních kapalin z havarovaného vozu," popsal zásah mluvčí hasičů v Ústeckém kraji Lukáš Marvan.

Na silnici z Jirkova do Chomutova, při projíždění zatáčky, zase vyjel mimo vozovku na chodník a narazil do kovového zábradlí přemostění železniční tratě 29letý Jirkovák. "Provedená dechová zkouška prokázala, že před jízdou požíval alkohol. Přístroj naměřil 1,17 promile v dechu. Na vozidle vznikla škoda za 10 tisíc korun, stejně vysoká škoda pak vznikla na zábradlí. Muž je podezřelý z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky," uvedla chomutovská policejní mluvčí Marie Pivková.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru