Žatec – Na středeční podvečer zaměstnanci žatecké Komerční banky asi hned tak nezapomenou. Tváří v tvář stanuli maskovanému lupiči, který si přišel „vydělat" cizích peněz. Policie nyní žádá veřejnost o pomoc.

Na lup vyrazil s igelitkou

K loupeži došlo před dvěma dny, ve středu, kolem 17. 15 hodin v pobočce Komerční banky v Žatci. „K pokladně přistoupila osoba, maskována velkými slunečními brýlemi a šátkem přes tvář, a po pracovnici přepážky požadovala finanční hotovost," říká policejní mluvčí Jaromíra Střelcová. „Je možné, že v tašce, kam ukládala peníze, měla podezřelá osoba pistoli. Z taktických důvodů nebudeme výši vydané finanční částky zveřejňovat," dodává ještě mluvčí.

Popis pachatele či pachatelky

Osoba byla vysoká asi 170 cm, podle pohybu se zřejmě jedná o muže. Na sobě měla plátěnou khaki bundu a pod ní tmavou mikinu s kapucí na hlavě, obličej maskovala šálou a velkými slunečními brýlemi. V ruce držela igelitovou tašku oranžové barvy.

Hledají se svědci

V souvislosti s loupežným přepadením požádala policie veřejnost o pomoc při pátrání. „Pokud jste si v inkriminovanou dobu všimli podezřelé osoby před budovou Komerční banky (odkud přišla, jakým směrem odcházela či odjížděla) nebo v její blízkosti, sdělte prosím informace na linku 158 nebo mobilní telefon 724 802 396. Oznámení lze podat i anonymně. Děkujeme," zakončuje Střelcová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru