Chomutov – Jak jistě mnozí z vás vědí, nadcházející víkend se na chomutovském zimním stadionu představí věhlasem opředený muzikál Popelka na ledě. Chystáte se na něj vyrazit a stále ještě nemáte lístky? Nevadí. Zkuste štěstí v naší soutěži a vyhrajte po dvou vstupenkách na každé ze tří plánovaných představení.

Hrajeme do pátečního večera

Kdo naše soutěže sleduje, pravidla pro něj nebudou ničím novým. Pro ty, kteří budou hrát poprvé, je zopakujeme. Účastník musí být fanoušek našich stránek, musí být správně zodpovězená soutěžní otázka, jejíž znění je potřeba zaslat na naší adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Z došlých mailů budou následně vylosováni tři výherci, kteří od nás obdrží již zmíněné vstupenky na jedno z plánovaných představení. Uzávěrka soutěže bude v pátek, 29. listopadu v 18 hodin přesně. Nezapomeňte uvést své telefonní číslo, na kterém vás budeme moci v případě výhry kontaktovat. Výsledky budou posléze uveřejněné na našich FB stránkách.

Popelka na ledě

Kouzelný muzikál Popelka míří do Chomutova poprvé za dlouhou dobu svého trvání, v místní hokejové SD aréně se představí během dvou dnů hned třikrát. Poprvé se na zimní stadion můžete vypravit v sobotu, 30. listopadu od 18 hodin, další dvě představení následují v neděli 1. prosince nejprve od 11 a poté od 15 hodin. Více o muzikálu čtěte zde.

Jdeme na to…

Soutěžní otázka bude opět vázaná k našim článkům (pozorní a pravidelní čtenáři nebudou mít žádný problém): Víte, kolik let je medvědím samcům v chomutovském zooparku?

Přejeme vám hodně štěstí

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru