Jirkov – Jirkovští školáci a volejbalisté se pomalu mohou těšit na novou tělocvičnu. Několikaměsíční rekonstrukce stávajícího sportoviště se blíží ke svému konci, hotovo by mělo být do konce roku.

Pracuje se na všech frontách

Přestavba tělocvičny, která je součástí největší jirkovské základní školy, probíhá od jara. V současné době se pracuje na opláštění obvodových stran, betonují se podlahy, montuje zastřešení a v zázemí budovy se instalují kanalizace, voda a elektřina.

Tři plus jeden

Co jirkovští rekonstrukcí získají? „Tělocvičnu na Základní škole v Krušnohorské ulici bylo potřeba rozšířit tak, aby vyhovovala potřebám žáků a volejbalovému klubu. Díky úpravám získáme veliký prostor, tři tréninkové volejbalové kurty a hlavní centrkurt, což už jsou velmi dobré parametry pro pořádání turnajů," říká referentka vztahů k veřejnosti Eva Dušková. Nová přístavba se také bude moci pochlubit moderním zázemím. Počítá se například s prostory pro posilovnu nebo rehabilitace.

V plánu je i parkoviště

Samotná stavba nebyla nic levného. Na celou investici vyčlenila jirkovská radnice 35,4 milionu korun, do budoucna je v plánech ještě rozšíření přilehlého parkoviště.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru