Chomutov – Jezdíte autobusem do Prahy? A postesknete si občas nad tím, že nemůžete po dobu cestování brouzdat na netu? V tom případě jistě zajásáte nad počinem chomutovského Dopravního podniku. Ten vybavil své busy wifi připojením a službu nabízí úplně zdarma.

Zkraťte si dlouhou chvíli

Surfování po internetu je nyní možné téměř ve všech spojích na trase z Jirkova do Prahy a zpět. Dopravní podnik přidal do pětice autobusů wifi připojení, v prosinci přibude další. „Připojení je pro naše klienty zcela zdarma. Než cestující dorazí do cílové stanice, mohou si pohodlně vyřídit pracovní záležitosti nebo si zkrátit cestu zábavou po síti," uvádí ředitel DPCHJ Jiří Melničuk.

Tablety, notebooky, telefony

Připojit k internetu se v autobuse lze jakýmkoliv přístrojem podporujícím wifi, bez omezení tak můžete naplno využít své chytré telefony, tablety či notebooky.  Služba je určená pro všechny cestující bez rozdílu placení jízdného.

DPCHJ modernizuje

Dopravní podnik chystá také novinku ve smyslu rozšíření vozového parku. Od prosince přibude na pražské trase nový, vysoce moderní, dvanáctimetrový vůz. „I ten bude samozřejmě mimo jiné připojením na internet disponovat," doplňuje ředitel linkové a zájezdové dopravy DPCHJ Milan Toms.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru