Jirkov - Hned ze tří skutků dnes obvinili kriminalisté jednadvacetiletou Romku, která ve čtvrtek odpoledne v Jirkově Ervěnicích napadla s tyčí v ruce 58ltou ženu. A to jen proto, že žena okřikla syna útočnice.

Podle chomutovské policejní mluvčí Marie Pivkové se pachatelka dopustila nebezpečného vyhrožování, výtržnictví a pokusu o ublížení na zdraví. "Po nezbytných úkonech byla útočnice propuštěna a je stíhána na svobodě. V případě odsouzení ji pak hrozí až dvouleté vězení," podotkla chomutovská policejní mluvčí Pivková.

Na případ jako první upozornil zpravodajský portál e-chomutovsko.cz s tím, že ke skutku došlo v Ervěnicích poblíž domova pro seniory. Útoku na ženu předcházelo okřiknutí malého romského chlapce, který ničil plakáty. To se nelíbilo matce dítěte, vzala do ruky železno tyč a seniorku několikrát udeřila do hlavy. Ta posléze skončila v nemocnici, kde podle policie utrpěla naštěstí pouze povrchové poranění na hlavě a po ošetření byla propuštěna domů. 

Na místě posléze zasahovaly hlídky státní i městské policie. Krvavý útok, především pak jeho provedení zvedl vlnu emocí na Internetu a především pak na sociální síti, kde mnozí lidé v diskuzích projevovali nelibost nad současnou bezpečnostní situací. 

 

Jeden z pisatelů to shnrul takto: "Tak tohle už přece nejde, abychom se snad všichni báli někoho okřiknout nebo někomu něco říci, mohu také spekulovat o tom, kdo pak asi tento incident vyvolal? Asi starší paní tím, že si nenechala likvidovat své okolí členem naší "MENŠINY" A PROMLUVILA !!!!!! A nyní se ptám, PROČ TOTO NEUSTÁLE PROCHÁZÍ a musíme se bát pouštět naše potomky volně před barák na písek !!!!! Je krásné, že Policie tu onu agresorku, i když bych nejraději volila jiný termín, chytila, ale co s ní bude? Jak víme, NIC !!!!! Na Policii bude několik hodin, někdo ji vyslechne a hle, najednou se otevřou dveře a tato agresivní menšina bude venku a opět nebezpečná svému okolí !!!!!!!!! TOTO NENÍ RASISMUS ??????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Proč nikdo s tímto problémem nic nedělá ???? Jaká je kriminalita v této lokalitě a kým je páchána?  TAK AŤ UŽ SE VŠICHNI PROBEROU !!!!!!! JE SNAD SVOBODA SLOVA !!!!!!," říká v reakci nespokojený pisatel Jarda.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru