TIP NA VÝLET: Svezte se historickým cyklovlakem do hor. Cestou se budou opékat i buřty
Cyklovlak u Měděnce. Zdroj: www.loko-motiv.cz
Výlety

Chomutovsko - Již VI. ročník jízd historických cyklovlaků pro vás opět připravila společnost LOKO-MOTIV. Letošní historické cyklovlaky vyjíždějí z Klášterce nad Ohří a přes Chomutov a Křimov pokračují až do Vejprt. Poté se motorový historický vlak vrací zpět.

Historické cyklovlaky začaly jezdit na konci června a poslední jízdy budou v září. Jak se již stalo tradicí, na Křimově je vždy malá přestávka na občerstvení a opékání špekáčků.

Jízdné je 50 korun jedním směrem, děti ve věku 6 až 15 let platí jízdné 30 korun, menší děti v doprovodu rodičů jedou zdarma. Za kola, koloběžky a kočárky se neplatí. Jízdní řád a další informace najdete na http://www.loko-motiv.cz/

Jízdy historických cyklovlaků v roce 2018

Červenec: neděle 1.7., sobota 7.7, neděle 8.7, sobota 14.7, sobota 21.7.,

Červenec: sobota 28.7., cyklovlak „Jedeme na pouť do Vejprt“, pro návrat vlaku z Vejprt platí varianta jízdního řádu:II.

Srpen: sobota 4.8 a neděle 5.8., neděle 26.8.,

Září: sobota 1.9. a neděle 2.9.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru