OBRAZEM: Jaký si to uděláš, takový to máš. Zahradu Čech rozezněly písně kapely Chinaski
Foto: Oldřich Hájek
Zajímavosti

Litoměřice - Chinaski na své letní tour navštívili Litoměřice. V areálu výstaviště Zahrada Cech několika tisícům fanoušků zahráli největší hity ze své dosavadní kariéry i poslední písničky.

Nechyběl ani gastronomický zážitek. Platební systém tu byl obdobný, jako to bývá na akcích podobného rázu - lidé si museli dobít speciální čip na náramku, tím se platila veškerá útrata.

Kapela Chinaski v loňském roce vydala dvanácté album Frihet. Název pochází z norštiny a znamená „svoboda". Hudebníci kolem zpěváka Michala Malátného ho natočili na břehu Norského moře, ve stylovém dřevěném studiu nedaleko Ålesundu. Produkce se ujal Brit Greg Haver, který stojí za předešlými úspěšnými alby Rockfield a Není nám do pláče. Za mixem nahrávky stojí spolupracovník Green Day nebo U2 Chris Lord-Alge.

1507chinaski1

1507chinaski2

1507chinaski4

1507chinaski5

1507chinaski6

Foto: Oldřich Hájek

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru