Máte doma fotky z revolučního roku 1989? Půjčte je na výstavu
Ilustrační foto Zdroj:CC0
Zajímavosti

Kadaň - V Kadani se chystá výstava o revolučním roku 1989. Organizátoři hledají dobové fotografie, aby bylo co nejvíce materiálu, který pak oživí třicet let staré události. Nemáte doma nějaké?

Jaký byl váš rok 1989? Co jste prožívali, v co jste doufali? Máte jakékoliv fotografie z té doby? Pomozte shromáždit co nejvíce materiálů, které oživí třicet let staré události, které změnily historii.

Rozhodně nemusí jít jen o fotografie z demonstrací, shromáždění a mítinků, i když to bylo to nejvýznamnější dění. Organizátory zajímá i obyčejný život. Práce, škola, životní prostředí nebo třeba vaše dovolená v roce 1989. Sametovou revoluci stvořili obyčejní lidé, kteří vedli obyčejné životy.

Fotografie posílejte nejlépe naskenované (alespoň 300dpi) na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Pokud byste chtěli poskytnout papírové fotografie, je možné se domluvit na telefonu 775 035 968 (Jana Šílová, MMK) na počkání si je naskenujeme a originál ihned vrátíme. K fotografiím připojte vzpomínky, postřehy, cokoliv pro vás bylo a je důležité, když se řekne Listopad ´89.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru