Uvažujete o plastice? Hezčí prsa nebo liposukci vám teď nově udělají v nemocnici nedaleko Kadaně
ilustrační foto
Zajímavosti

Ostrov - Společnost Clinic for Luck nabídne v ostrovské nemocnici na Karlovarsku atraktivní spektrum chirurgických zákroků, které zde pacienti dříve nemohli podstoupit. Od dubna se na zdejších chirurgických sálech bude provozovat tzv. redukční medicína. Zkušení specialisté, kteří sem budou dojíždět z Plzně a z Karlových Varů, budou provádět především zákroky související s plastickou chirurgií, estetickou gynekologií a urogynekologií.

„Tato novinka zde vhodně doplní stávající nabídku chirurgického oddělení, která je od roku 2016 zaměřena výhradně na jednodenní chirurgii a ortopedii,“ uvedl ředitel Nemocnice Ostrov František Werner.

Dodavatelem těchto služeb bude plzeňská společnost Clinic for Luck, která je na Karlovarsku velice známá. Smluvní lékaři této společnosti operovali v Karlových Varech. Nyní se bude tento stále více žádaný druh chirurgických služeb nabízet v ostrovské nemocnici. „V Karlových Varech lékaři společnosti Clinic for Luck provedli v roce 2018 cca 400 zákroků,“ uvedla Ludmila Ledecká, která je ředitelkou této společnosti.

Podle Ludmily Ledecké jsou termíny do poloviny května téměř obsazené. Zájem je patrný jak od zákazníků z tuzemska, tak zahraničí, především sousedního Německa, ale i Ruska. „Je to zhruba padesát na padesát, polovina pacientů je z Čech, druhá ze zahraničí,“ uvedla Ledecká.

Pacienti si mohou vybrat ze široké nabídky operací, mezi které patří například modelace prsou, liposukce, operace víček, plastika břicha nebo kosmetické úpravy obličeje.
Operovat v Ostrově budou zkušení chirurgové – MUDr. Pavel Giebel a MUDr. Josef Němeček, součástí týmu budou i sestry, které umí perfektně neměcky. „Základem jsou tito dva chirurgové, kteří zde budou na plný úvazek. Jsou to špičkoví odborníci, kterým je oběma téměř 50 let, za sebou mají tisíce úspěšných operací,“ doplňuje Ledecká.

„Momentálně děláme v nemocnici nutné stavební úpravy, abychom mohli v dubnu otevřít,“ uvedl ředitel Werner.

Chirurgické oddělení Nemocnice Ostrov vedené primářem MUDr. Stanislavem Kubínem funguje v moderním tzv. jednodenním rytmu téměř 4 roky. Lékaři se zaměřují na méně invazivní zákroky, ve kterých získali maximální zručnost. Chirurgické centrum je v Ostrově zaměřeno na laparoskopické operace žlučníku, tříselných kýl, slepého střeva, srůstů v dutině břišní, laparoskopické operace některých břišních kýl a podobně. Objednaný pacient se do nemocnice zpravidla dostaví ráno v den operace a dle typu výkonu a pooperačního průběhu je většinou propuštěn druhý den, v některých případech i týž den ve večerních hodinách.

V podobném režimu již řadu let funguje v Nemocnici Ostrov také jednodenní ortopedie pod hlavičkou Orto-Centrum s.r.o., které zde odoperuje více než 2.000 plánovaných operací ročně. Zájem o tuto operativu je narůstající. Každý rok se zvyšuje o množství přesahující deset procent.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru