FOTO EXKLUZIVNĚ: V Blšanech se natáčí nový český film
Marek Němec v roli policisty při čtvrtečním natáčení v Blšanech. Foto Libor Želinský
Zajímavosti

Blšany – Nový český film s názvem Lynč se natáčí v těchto dnech v Blšanech u Podbořan. Filmové scény se pořizují především na náměstí, kromě profesionálních herců v nich hrají i místní komparzisté. Ve čtvrtek se natáčely například scény s policistou, jehož hraje Marek Němec, v blízkosti budovy obecního úřadu.

Ve snímku hrají například Jiří Dvořák, Marek Němec, Barbora Kodetová a další známí čeští herci. Je to příběh z fiktivního města v severních Čechách, kde dojde k dramatickým událostem. Blšany se pro potřeby natáčení změnily ve fiktivní městečko Buchnov.

Nový film vzniká pod vedením České televize, jejíž pracovníci do Blšan přivezli mnoho techniky a aut. Zázemí mají členové štábu v okolních ulicích či pronajatých zahradách, natáčí se na náměstí.

Z příběhu filmu zatím více prozrazovat nebudeme – tak jsme se dohodli s produkcí z České televize, která sama chystá oficiální představení nového snímku na konci května. „Připravíme podrobnou tiskovou zprávu a uspořádáme také den pro novináře,“ uvedla Aneta Veselská z produkce snímku z ČT. Přesto nyní povolila naší redakci pořízení a publikování maximálně pěti fotografií, za což děkujeme.

Snímky si můžete prohlédnout pod článkem.

Fotogalerie

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru