Praha - V minulých dnech se konala již druhá přehlídka XXL modelek, které opět oblékl butik Big and Beautiful v rámci prvního ročníku Valentýnské párty, která se konala v pasáži Černá růže v Praze.

Konečně se na trhu objevila opravdu moderní a nositelná móda pro velikosti 42-58, která byla představena plus size modelkami v čele s hvězdou večera Miss Full Of Beauty Teresou Canti. Za účasti stovky přítomných, kteří dorazili na tuto úžasnou show, byly představeny značky Sallie Sahne, Carmakoma, Zizzi a Chalou, které butik nabízí.

Přehlídka plus size si v ničem nezadala s běžnými přehlídkami štíhlých modelek a měla obrovský úspěch. Skvěle zorganizovanou akcí provázel moderátor Ondřej Vodný, který se své role zhostil, jak se patří.

O účesy modelek se staraly kadeřnice ze The Salon Libor Šula, o vizáž zase salon Pretty Up, který líčil i zájemkyně na místě. V zákulisí pak „řádili" vizážisté z Make up institute. Po celou dobu akce bylo možné ochutnávat Andělské pralinky, kde si na své přišli především milovníci kvalitní čokolády.

Na přítomné čekal bohatý raut, sklenička vína a také malé překvapení, které si mohli odnést domů. „Opravdu jsme moc rádi, že dorazilo tolik lidí. Naše zákaznice i ostatní hosté se dobře bavili, dívky na mole byly šikovné a kolekce skvěle odprezentovaly. Teď hurá do práce, čeká nás rozvoz jarní kolekce, který je plánován na konec února. Chceme ukázat lidem, že i ženy, které mají nějaké to kilo navíc, mohou mít sebevědomí a být krásně oblečené. Pevně věřím, že budou naše klientky spokojené," řekla ředitelka butiku Kateřina Kaprasová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru