Ilustrační snímek.
Zajímavosti

Doufáme, že jste si od uplynulého roku odpočinuli, protože se blíží další velký den, jeden z nejdůležitějších svátků pro zamilované: Valentýn! Čtrnáctý únor je velký den, kdy se svět zbarví do růžova a všichni oslavují lásku a zamilované!

Samozřejmě víme, že vztah se nemá opečovávat jen na Valentýna, ale v každém případě je to skvělý a výjimečný čas, kdy můžete svému partnerovi (a sobě) připomenout, jak moc ho milujete a jak si ho vážíte a jaké máte štěstí, že jste se našli!

Proto na Valentýna většina lidí ráda obdaruje svou milovanou osobu dárkem. Najít dokonalý dárek však není snadné. Naštěstí jsme tu my, abychom vám pomohli!

Je na čase říci bonbónům a polštářkům ve tvaru srdce jednou provždy ne a zbavit se klišé valentýnských dárků! Překvapte letos svou drahou polovičku dárkem, díky kterému se bude cítit opravdu výjimečně a milovaně!

Jak vypadá dobrý valentýnský dárek?

Toto jsou některé z věcí, na které je třeba pamatovat při výběru překvapení, které zaručeně zapůsobí na vaši drahou polovičku.

Kreativní

Je důležité vybrat dárek, který je kreativní a nápaditý, ne něco, na co vaše milovaná osoba narazí v každém nákupním centru.

Od srdce

V každodenním shonu má mnoho z nás tendenci vnímat valentýnské nákupy jako nepříjemnost, kterou chceme jen překonat. Nedělejte tuto chybu! Berte tento den jako příležitost říct a dát pocítit své milované osobě, jak moc pro vás znamená! Vyberte opravdu srdečný dárek!


Love Note je osobní, jedinečný dárek pro páry, který je ideální volbou, pokud chcete darovat skutečně kreativní, srdečný a jedinečný dárek. Stačí jen pojmenovat osoby a pak už je čas na personalizaci! Ponořte se do možností, které nabízí více než sto ilustrovaných stránek, a prožijte dobrodružství ve světě 2D figurek.

K dispozici je více než 990 různých kombinací, takže každý pár se může vidět na stránkách své vlastní knihy. Včetně věku, účesu a doplňků, jako jsou brýle nebo vousy. Můžete si také vybrat z více než 100 obalů nebo dokonce nahrát vlastní fotografii. Každá kniha je vytištěna individuálně v jediném vydání na našem exkluzivním papíru prémiové kvality. Dokonce si můžete vybrat, zda chcete knihu v pevné nebo brožované vazbě!

Letos navíc máme pro páry speciální překvapení: díky jedinečnému řešení na trhu můžete ke své Love Note vytvořit osobní hlasový nebo video vzkaz, ke kterému se váš obdarovaný dostane na svém telefonu pouhým přiblížením ke knize. Pozor, připravte si kapesníčky! S takovým speciálním překvapením zaručeně veženet své milované osobě slzy do očí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru