Jaké barvy budou kralovat u pánského oblečení v sezóně 2024?
Zajímavosti

Při výběru pánského oblečení by měli muži dbát také na jeho barvu. Jestliže nejste zrovna módní znalci, nemusíte zoufat. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké odstíny barev budou v roce 2024 in! Také se dozvíte, jaké barvy, vzory či motivy pofrčí. Proto čtěte a nechte se inspirovat společně s námi!

Jaké barvy budou kralovat u pánského oblečení v sezóně 2024?

V letošní sezóně budou in zejména přírodní a také pastelové odstíny barev. Zelené, krémové i oříškové oblečení tak bude letos dobrou volbou. Vsadit pak můžete i na černou nebo na bílou klasiku. To jsou totiž barvy univerzální, které z módy nevychází. Letos bude v kurzu i antracitový odstín. Jedná se o šedou barvu se stříbrnými odlesky. Pro milovníky extravagance je tu pak červená barva. In bude vínový, ale i rudý nebo bordó odstín. Stačí si jen vybrat, na co si troufnete. Jedno je však jisté, v červeném oblečení se v davu v nadcházejícím roce rozhodně neztratíte. Absolutním hitem roku 2024 bude barva s názvem Peach Fuzz. Jedná se o velmi delikátní odstín, který se pohybuje na rozhraní tělové a pastelově broskvové barvy. Také muži tak mohou tuto noblesní barvu zakomponovat do svého šatníku. Na trendy pánské oblečení v zmíněných barvách se můžete podívat také na oblíbeném e-shopu bolf.cz. Tady si módní kousek v trendy odstínu vybere jistě i ten nejnáročnější zákazník.

Jaké barevné odstíny zvolit do business outfitů v novém roce?

Speciální barvy oblečení můžete volit do business outfitů. Těm náramně sluší modrá barva v světlém i v tmavém barevném tónu. S nebesky modrým oblečením pak můžete vkusně kombinovat i zlaté šperky, jako jsou prsteny či pánské hodinky. Do pracovních outfitů se budou skvěle hodit také oděvy v zemitých odstínech. To je barva, která lze opět kombinovat s modrou nebo také se zlatou barvou. Slušet vám bude ale i ke krémové či k tělové barvě. Také Peach Fuzz odstín bude v business outfitech na místě. Do každého pracovního outfitu se vám pak bude hodit i černá a bílá barva. To jsou stálice, z kterých elegance sama čiší. Zkrátka je to sázka na jistotu.

Které vzory a motivy zakomponovat do trendy outfitů v roce 2024?

Do trendy outfitů patří tradičně i vzory a motivy. I ty se však rok od roku mění. V letošní sezóně neuděláte chybu, když do vašeho outfitu zařadíte květinové vzory a kostkované motivy. In pak budou i klasické pruhy. Hitem pak budou i zvířecí motivy. Na ty si už však netroufne jen tak někdo. Se vzory a s motivy v trendy outfitu musíme zacházet opatrně. Když jich totiž do jednoho jediného outfitu zakomponujete příliš, hrozí, že bude výsledek nekonzistentní a nebude působit harmonickým dojmem. Jednodušeji se dá napsat, že méně znamená mnohdy více. Když se budete tohoto hesla držet, nemůžete při sestavování pestrobarevného outfitu nic zkazit. Jako příklad si můžeme uvést tričko s maskáčovým potiskem, které se bude hodit už jen k jednobarevným černým kalhotám. Naopak k černému triku zase můžeme zvolit výraznější kalhoty s kostkami či s pruhy. Takto vymyšlený outfit nebude mít daleko k dokonalosti.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru