Jestliže hledáte univerzální a zároveň stylovou kabelku na každodenní nošení, máme pro vás několik zajímavých tipů.
Zajímavosti

Jestliže hledáte univerzální a zároveň stylovou kabelku na každodenní nošení, máme pro vás několik zajímavých tipů. Každá žena není od přírody módní znalkyně a malou pomoc tedy ocení. Pokud mezi tyto dámy patříte také, je tento článek přesně pro vás. Pojďte číst dále a nechte se inspirovat společně s námi!

Podle jakých kritérií vybírat klasickou kabelku do každodenního outfitu?

Do každodenního outfitu se perfektně hodí dámská kabelka v kožené verzi. Ženy mohou vsadit na koženou kabelku v hladkém i v semišovém provedení. Semišové dámské tašky slaďte v outfitu s módními doplňky z broušené kůže. Hladké modely dámských kabelek zase přiřaďte k doplňkům v hladkém provedení. To samé platí pro boty. I na struktuře dosti kabelek závisí. Hladké patří k hladkému a strukturované zase k strukturovanému. Tím se váš outfit vkusně sjednotí a bude působit harmonickým dojmem. O kožené kabelky musí ženy i vhodně pečovat. Do vaší výbavy tak zařaďte i kvalitní impregnaci, ochranný krém v neutrální barvě a čistící pěnu, pastu a gel. Na semišové kousky zase oceníte speciální gumu na broušenou kůži. Semiš totiž nesnáší vlhkost. Stylové kožené kabelky, které se hodí k různým stylům najdete u prodejce CCC. Sortiment kabelek je zde široký a ceny zase příjemně nízké.

Jaké barvy, vzory a motivy mohou mít klasické kabelky na nejrůznější typy událostí?

V letošní sezóně budou hrát prim zejména přírodní a pastelové tóny barev. Modré, krémové i oříškové dámské kabelky tak budou dobrou volbou. Vsadit pak můžete i na černou nebo na bílou variantu dámské tašky. Stylová kabelka černá i bílá jsou univerzální a skvěle zapadnou i do outfitů s pestrobarevným oblečením nebo s oděvy se vzory a s motivy. In budou pro letošek ty zvířecí a květinové. Kabelky ve výše zmíněných barevných tónech mohu ženy sehnat také v kamenné prodejně CCC. Tady si přijde na své každá z vás. Jste-li rády středem pozornosti, můžete vsadit i na červenou dámskou kabelku. Místo rudého tóny však vyberte spíše kousek ve vínovém odstínu. Ten se hodí na různé příležitosti. Vínovou kabelku využijete v práci, ale také na posezení s přáteli či na rande. Nosit ji můžete v elegantních i v sportovně laděných outfitech. V módě budou také dámské tašky v zemitých odstínech. Hnědá kabelka pro ženy se nejlépe kombinuje s modrým oblečením.

K jakému trendy oblečení mohou ženy nosit univerzální dámské kabelky?

Letos mohou ženy vsadit na módní mom džíny nebo na rifle se zvony. Tento trend se do módy cyklicky vrací a právě teď je čas na to, abychom zmíněné modely kalhot vytáhly ze skříní. In budou zejména kousky s vyšším pasem. Univerzální dámské kabelky i doplňky najdete také na e-shopu CCC. Zde si najde kousek podle svého gusta i ta nejnáročnější zákaznice. Módní kabelka hnědá vynikne s tmavě modrými šaty se zlatými detaily. Také na kabelce se mohou objevit zlaté dekorativní prvky. Ty pak dáme lehce sladí i se svými šperky, jako jsou hodinky, náušnice nebo prsteny. K černým kabelkám vám zase budou slušet stříbrné dekorativní prvky na doplňcích.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru