Chomutovské slavnosti se nesou v duchu zlaté doby vlády Rudolfa II.
CHOMUTOVSKÉ SLAVNOSTI ODKAZUJÍ NA ÉRU VLÁDY CÍSAŘE RUDOLFA II. PLAKÁT: MĚSTO CHOMUTOV
Co se chystá

Chomutov – Už tento víkend se obyvatelé a návštěvníci Chomutova mohou těšíc na Chomutovské slavnosti v městském parku a jeho okolí. Celé je bude provázet příběh hledání schopných alchymistů, elixíru mládí, kamene mudrců a ztraceného Golema. Tedy období vlády Rudolfa II.

Dobové tržiště se slavnostně otevře výstřelem děla v sobotu v 10 hodin. Diváci se mohou těšit na vystoupení sokolníka, hudební program i taneční vystoupení a rytířský turnaj. Ve 14 hodin se vypraví dobový průvod s příjezdem císaře Rudolfa a nalezení Golema. Ten si nesmějí nechat ujít fanoušci filmů Císařův pekař a pekařův císař. Do Chomutova totiž bude přivezena přímo filmová replika Golema. První den slavností zakončí ohňové vystoupení.

V neděli se tržiště opět otevře výstřelem z děla, tentokrát v 11 hodin. Podrobný program slavností najdete ZDE

chomutov slavnosti A5 2302 page 001

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru