CHYSTÁ SE: Chomutovské taneční gala trochu jinak s mistry světa a hvězdami StarDance
Tara Bohak a David Odstrčil. Foto Zdroj: Simona Andělová 2 MEDIA.CZ
Co se chystá

Chomutov - Chomutovské divadlo se v neděli 20. listopadu 2022 od 16 hodin stane dějištěm oblíbené akce s názvem Chomutovské taneční gala trochu jinak. Na akci vystoupí mistři světa ve sportovním tanci a hvězdy z televizní show StarDance.

„Na zábavném odpoledni plném tance vystoupí elita sportovního tance v čele s mistry světa Davidem Odstrčilem a Tarou Bohak, kteří předvedou svou taneční show La La Land. Na parketě uvidíme i účastníky TV show StarDance – herce Matouše Rumla s jeho partnerkou Natálií Otáhalovou a chomutovskou taneční skupinu Stardance pod vedením Jany Zelenkové," zve Jan Tománek, tanečník, trenér a porotce StarDance, který spolu s Janem Onderem celou akci už podruhé moderuje.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru