Blíží se tradiční landartový festival v Königsmühle. Co je letos na programu?
Foto: Landart festival Königsmühle
Co se chystá

Königsmühle - Landartový festival Königsmühle se blíží, už má svůj plakát a především program! Letos je setkání ve znamení „Hledání rovnováhy“.

Rovnováhy ve všech aspektech lidského konání, rovnováhy v údolí Königsmühle, rovnováhy v celém Krušnohoří. A na co konkrétně se můžete těšit?

K festivalu Königsmühle samozřejmě patří bohatý hudební program, ale také výstavy obrazů, tělo můžete protáhnout a uvést do rovnováhy při józe, čekají na vás masáže, broušení kamenů, malování hennou, tesařský workshop, výtvarné dílničky pro děti a budete si moci vyzkoušet širokou paletu psychologických, terapeutických a koučinkových metod.

Königsmühle je zaniklá osada v krušnohorském údolí, kde dnes stojí pouze šest ruin domů. Každý rok se zde pořádá česko-německý festival hudby, divadla, řezbářství a landartu pod širým nebem. Na festival se každoročně sjíždí stovky návštěvníků a desítky umělců – od řezbářů přes sochaře až po další řemeslné umělce, ale také divadelní herce a hudebníky, kterým je blízká sudetská atmosféra Krušných hor.

2107festival2

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru