TIP NA VÍKEND: Vyrazte na kola, výlet nebo se jen tak projet. Historickým cyklovlakem do Krušných hor
Foto zdroj: Město Klášterec nad Ohří
Co se chystá

Chomutovsko - V letošním roce probíhá jubilejní 10. ročník historických cyklovlaků do Krušných hor a naplánováno je celkem šest jízd. Svézt se můžete i o tomto víkendu, v sobotu 23. července.

Trasa vlaku zůstává stejná jako v minulých letech. Ráno se bude vyrážet z Klášterce nad Ohří a přes Chomutov a Křimov se pojede do Vejprt. Odpoledne se budou cestující vracet stejnou trasou zpět. Nesmí chybět pauza na občerstvení a opékání špekáčků na Křimově. 

Jízdenky se prodávají ve vlaku, není možné zakoupit jízdenku předem. Jízdné je 50 korun jedním směrem, děti ve věku 6 až 15 let platí 30 korun. Menší děti v doprovodu rodičů jedou zdarma. Za kola, koloběžky a kočárky se neplatí.

Rezervace míst k sezení není možná. Kapacita historického vlaku je omezena.

Jízdní kolo není podmínkou. Cyklovlakem můžete jet nejen na kola, ale také na výlet, nebo se jen svézt tam a zpět.

2107cyklovlak

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru