Za měsíc startuje desátý ročník Rodinného zápolení. Letos je připraveno 11 akcí
Maskoti soutěže koza Róza a kozlík Rozmarýnek
Co se chystá

Chomutov - Statutární město Chomutov vyhlašuje desátý ročník soutěže pro rodiny s dětmi s maskoty kozou Rózou a kozlíkem Rozmarýnkem. Jste rodina, která ráda spolu tráví volný čas a je pro každou legraci? Účastněte se zábavných akcí, sbírejte soutěžní známky a zapojte se tak do soutěže o skvělé ceny.

Chomutov je již od roku 2011 pořadatelem tradiční soutěže pro rodiny s dětmi Rodinné zápolení. Maskoty této soutěže jsou dětmi oblíbená koza Róza a její mladší bráška kozlík Rozmarýnek. Od ledna do prosince jsou pořádány rozmanité sportovní, kulturní, zábavní či jiné volnočasové akce. Letos je připraveno celkem 11 akcí.

Jste-li tedy rodina, která ráda tráví svůj volný čas aktivně a pospolu, přihlaste se, účastněte se akcí, sbírejte soutěžní známky a zapojte se tak do soutěže o skvělé ceny. Přihlásit se s rodinou můžete na webových stránkách, nebo v informačním stánku na jednotlivých akcích. 

Přihlásit se s rodinou můžete pomocí PŘIHLAŠOVACÍHO FORMULÁŘE, nebo v informačním stánku na jednotlivých akcích.

2701zapoleni

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru