Ve Strupčicích se bude konat první ročník Slavností česneku
Těšte se na pouťové atrakci i spoustu česneku.
Co se chystá

Strupčice - Ve Strupčicích pořádají dne 28. září 2019 od 10 hodin 1. ročník Slavností česneku. Místní farmář Lukáš Stránský je největším pěstitelem česneku v ČR. Akci podpořil také Ústecký kraj.

Po celý den až do setmění bude návštěvníkům k dispozici hlavní scéna, na která se vystřídá např. dětská rocková skupina Potěr, hudební těleso Šmrnc, IV. cenová skupina a dále pak hlavní host slavností Jakub Smolík. Samotný závěr obstará známý zpěvák Voxel.

V doprovodném programu se návštěvníci mohou podívat na různé výstavy - interaktivní o historii armád ČSR, SSSR a Německa, výstavu s artefakty z místního kostela a k výročí sametové revoluce. K vidění budou vystavené zemědělské stroje na pěstování česneku. Samozřejmostí je prodej česneku a česnekových pokrmů, další stánkový prodej, pouťové a nafukovací atrakce, velké množství stánků s občerstvením a další doprovodný program.

A když budete mít trochu štěstí, můžete vyhrát i nějaké zajímavé ceny v tombole. Je připraven bohatý program pro děti a vaše ratolesti se mohou těšit na Svatováclavskou pouť. Více na stránkách obce Strupčice.

0209cesnekprogram

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru